United vidare i FA-cupen – Mata matchvinnare med läcker chipp

FA-cupen

Manchester United skickade under onsdagen ut Wolverhampton ur FA-cupen.
Matchvinnare? Juan Mata med en läcker chipp.

Old Trafford bjöd under onsdagskvällen på omspel i FA-cupen mellan Manchester United och Wolverhampton. Båda lagen mönstrade starka startelvor och i hemmalaget fanns Victor Nilsson Lindelöf med i försvaret.

Första halvleken bjöd inte på några mål utan supportrarna skulle få vänta fram till den 67:e minuten innan det rasslade till i nätmaskorna. Och det var hemmalagets fans som fick jubla.

Anthony Martial serverade Juan Mata i djupled som satte fart. Spanjoren kom helt ren med Wolves John Ruddy och chippade läckert in 1-0 bakom gästernas målvakt. Ett mål som också blev matchens enda.

Lindelöf spelade hela matchen för United som nu är klart för FA-cupens fjärde omgång.

Publicerad 2020-01-15 kl 22:42