Uniteds första missräkning - kryssade när Lindelöf petades igen

Efter tre raka segrar i Premier League kom säsongens första missräkning för Manchester United under lördagen.
Laget spelade 2-2 borta mot Stoke.
- Utan misstaget på hörnan hade vi vunnit, säger Uniteds manager José Mourinho till BBC.

Svenske mittbacken Victor Nilsson Lindelöf har ännu inte gjort Premier League-debut för Manchester United och den får han vänta på lite till, för återigen stod han utanför Uniteds trupp när laget gästade Stoke under lördagen. Svensken har bara suttit på bänken vid ett tillfälle i ligan den här säsongen.

Sedan tidigare har Manchester Uniteds manager José Mourinho berättat att Nilsson Lindelöf kommer att starta mot Basel i Champions League härnäst, eftersom Eric Bailly och Phil Jones är avstängda då.

Mot slutet av den första halvleken på Bet365 Stadium satte Eric Maxim Choupo-Moting 1-0 till Stoke. Anfallare vräkte in ledningsmålet från nära håll. Kort därefter kvitterade dock Manchester United. Paul Pogba nådde högst på en hörna och nickade bollen via Marcus Rashford och in i mål.

En bit in i den andra halvleken satte United sedan 2-1. Henrich Mchitarjan spelade fram Romelu Lukaku i djupet, varpå belgaren fick se Jack Butland rädda hans första skott. Anfallaren dunkade dock in sin egen retur.

I den 63:e minuten var Stoke nära att sätta 2-2, men David de Gea stod för en makalös räddning på en skarvning från Jese. På den efterföljande hörnan nickade dock Choupo-Moting in kvitteringen till Stoke istället. Phil Jones föll i straffområdet och gav Stoke-anfallaren ett gyllene läge att skalla in 2-2.

2-2 stod sig matchen ut, även om bortalaget var nära att få in 3-2 mot slutet, och nu står United på samma poäng som lokalrivalen City, men leder Premier League på målskillnad. Stoke ligger tia i tabellen.

Efter matchen försvarade Manchester Uniteds manager José Mourinho sin adept Romelu Lukaku, som utöver sitt mål även stod för en avgörande miss i 2-2-läge.

- Jag är nöjd med Lukaku oavsett om han gör mål eller inte, för han bidrar alltid bra till laget. Med ett mål till hade vi vunnit med 3-2, men utan misstaget på hörnan skulle vi ha vunnit med 2-1. Lukakus miss spelar ingen roll, säger Mourinho till BBC:s Match of the Day.

Stokes startelva: Butland - Cameron, Zouma, Wimmer - Diouf, Fletcher, Allen, Pieters -Shaqiri, Jese - Choupo-Moting

Manchester Uniteds startelva: De Gea - Valencia, Bailly, Jones, Darmian - Matic, Pogba, Ander Herrera - Mchitarjan, Lukaku, Rashford

Exklusiv tävling: Vinn en Superfotbolls-weekend i London för dig och en vän