Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Kroenke redo att nobba alla Eks bud

Premier League

Daniel Ek uppges förbereda ett nytt bud på Arsenal.
Enligt Daily Mirror kommer ägaren Stan Kroenke nobba alla bud. 

Foto: Bildbyrån

Spotify-grundaren Daniel Ek har under senaste tiden uttryckt intresse för att köpa Arsenal och lade nyligen fram ett bud, men fick det nobbat av den kritiserade ägaren Stan Kroenke, vars bolag "KSE", Kroenke Sports & Entertainment, i dagsläget äger storklubben. 

Under onsdagen uppgav den engelska tidningen Daily Mail att Ek förbereder ett nytt bud på mer än 2 miljarder pund, vilket är ett högre bud än det första, som uppges ha varit på 1,8 miljarder pund. Det verkar däremot inte räcka för att övertyga Kroenke. 

Den engelska tidningen Daily Mirror uppger nu att Kroenke kommer att avvisa alla nya bud från Ek. Han vill helt enkelt inte sälja klubben. Det är uppgifter, som många Arsenal-supportrar nog inte vill ta del av. 

ANNONS

I flera år har Arsenal-supportrar varit kritiskt inställda till amerikanen med anledning av brist på engagemang och investeringar i klubben. Det eskalerade i och med Kroenkes tidigare engagemang med klubben i Super League. Arsenal drog sig sedan ur superligan efter stora protestaktioner från supportrar. 

Publicerad 2021-06-10 kl 07:44

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto