Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Manchester United överens med Sancho

Premier League

Jadon Sancho uppges närma sig Manchester United.
Enligt journalisten Fabrizio Romano har parterna kommit överens om ett kontrakt.
Tyska Bild uppger att United har presenterat ett första bud för Dortmund. 

Foto: Bildbyrån.

Borussia Dortmunds Jadon Sancho, 21, har under en längre tid kopplats ihop med en övergång till Manchester United, men har kontrakt med den tyska klubben till sommaren 2023. Nu verkar det röra på sig och möjligen kan en flytt ros i hamn i sommar.

Den trovärdige journalisten Fabrizio Romano uppger under torsdagen att Manchester United har nått en överenskommelse med Sanchos representanter om ett avtal till sommaren 2026. Romano uppger även att United har påbörjat samtal med Dortmund, men att klubbarna ännu inte kommit överens om en affär. Enligt journalisten är Dortmunds prislapp på Sancho på 95 miljoner euro, drygt 956 miljoner kronor. 

ANNONS

Den tyska tidningen Bild uppger samtidigt att United har lagt ett första bud på 69,5 miljoner euro, drygt 695 miljoner kronor, vilket är en lägre summa än vad Dortmund uppges vilja ha för engelsmannen. Enligt den tyska tidningen vill Dortmund ha runt 90 miljoner euro, drygt 900 miljoner kronor plus olika bonusar för spelaren. 

Sancho anslöt till Dortmund från Manchester Citys akademi under sommaren 2017. Förra säsongen stod han för 16 mål och 20 assist på 38 framträdanden med Dortmund. 

Publicerad 2021-06-10 kl 12:50

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto