Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS
Englandsbevakningen sponsras av:

Uppgifter: Rangnick vill ersätta trio - anses inte tillräckligt bra för United

Premier League

Ralf Rangnick anser att försvaret är Manchester United största problem.
Nu har tysken pekat ut tre spelare som inte håller måttet och som behöver ersättas, rapporterar brittiske journalisten Graeme Bailey. 

Foto: Bildbyrån

Luke Shaw, Ralf Rangnick och Harry Maguire.

Det var i slutet av november som Ralf Rangnick tog över som interimtränare i Manchester United. Tysken har alltså basat över klubben i knappt två månader, och nu har han hunnit bilda sig en uppfattning om spelartruppen.

Enligt den brittiske journalisten Graeme Bailey på 90 minutes Football anser Rangnick att Luke Shaw, Aaron Wan-Bissaka och lagkaptenen Harry Maguire inte är tillräckligt bra för att spela i Manchester United. Enligt uppgifterna ska United-tränaren ha berättat det för klubbens ledning, samtidigt som han betonat att spelarna behöver ersättas. Rangnick ska även ha pekat ut att "stora förändringar" behövs på positionerna i backlinjen.

ANNONS

Graeme Bailey hävdar vidare att Ralf Rangnick tidigare i januari höll en presentation för Manchester Uniteds ledning där han delgav sin bedömning och utvärdering av spelartruppen så här långt. Sportchef John Mutough uppges nämligen vara angelägen om att tysken får en tongivande roll i arbetet att forma klubbens struktur framöver, vilket är bakgrunden till att presentationen hölls.

Sedan tidigare är det klart att Rangnick kommer få en konsultroll i United efter säsongen.  

Publicerad 2022-01-18 kl 22:13

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto