Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
36v

Uppgifter: Zlatan klar för LA Galaxy - skrev på för tre veckor sedan

Foto: Bildbyrån

Zlatan Ibrahimovic har ryktats till LA Galaxy.
I onsdagens upplaga av L'Equipe publiceras smått sensationella uppgifter om att svensken skrev på för tre veckor sedan.

Redan när Zlatan Ibrahimovic lämnade PSG sommaren 2016 ryktades det intensivt om LA Galaxy i MLS. Då skrev svensken till slut på för Manchester United. Nu har ryktena tagit fart ordentligt igen och ESPN skrev nyligen att Zlatan, som rehabiliterar sig efter ett bakslag efter comebacken från korsbandsskadan, närmar sig en flytt till Galaxy.

I onsdagens upplaga av franska L'Equipe presenterar tidningen uppgifter på att Ibrahimovic har skrivit på för MLS-klubben, det skriver Get French Football. Man uppger också att kontraktet skrevs på redan för tre veckor sedan.

José Mourinho berättade nyligen att Ibrahimovic inte sagt något till honom om en flytt, men sa också att man inte skulle stå i vägen om svensken vill till en ny klubb.

- Han har aldrig sagt något till mig, sa portugisen.

- Zlatan är inne på det sista året av sitt kontrakt. Om, om, om. Jag upprepar: han har inte sagt någonting till mig men om det stämmer och han vill till en annan klubb och ett annat land så finns vi här för att skapa möjligheter för att det ska kunna hända, och inte göra hans liv svårt.

Under onsdagen är det Deadline day för många av Europas stora ligor. USA:s transferfönster stänger dock inte förrän i maj.

Publicerad 2018-01-31 kl 00:54
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons