Utebliven tränareffekt i Watford - överkört av City

Watford sparkade nyligen tränare Nigel Pearson.
Det gav ingen effekt i kvällens möte med Manchester City.

Tidigare i veckan stod det klart att Watford sparkade tränare Nigel Pearson med bara två omgångar kvar av Premier League. U23-lagets tränare Hayden Mullins fick ta över under de två sista matcherna för säsongen.

I kväll gjorde Mullis sin första match som ansvarig för Watford i hemmamötet med Manchester City, en match Watford förlorade med hela 0-8 på bortaplan i höstas.

Manchester City var redan klar för att ta andraplatsen i Premier League, men tränare Pep Guardiola ställde upp med ett starkt lag med flera av de största stjärnorna från start.

Det dröjde drygt en halvtimme av matchen innan City spräckte målnollan, när Raheem Sterling fick till ett kanonskott i straffområdet som Ben Foster inte kunde göra något åt.

Senare i den första halvleken fick City straff efter att Sterling gått omkull i straffområdet. Den engelske landslagsmannen tog själv hand om straffen, som Foster första räddade men Sterling kunde trycka in returen i mål till 2-0. Målet var Sterlings sjätte på de fyra senaste matcherna.

I den andra halvleken spelade Sterling sedan fram Phil Foden till 3-0 innan han byttes ut i den 64:e minuten.

Innan matchens slut hann City även sätta 4-0 på nick genom Aymeric Laporte.

Förlusten gör att Watford fortfarande riskerar att åka ur Premier League. Man har tre poäng ner till Bournemouth och Aston Villa under nedflyttningsstrecket, men Villa har en match mindre spelad.

I slutomgången möter Watford Arsenal på bortaplan.