Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Van Gaal om Di Maria: "Räkna inte med några mirakel"

England

Angel Di Maria har presenterats i Manchester United men Louis Van Gaal drar ner förväntningarna.
- Vi kan inte kräva mirakel från honom, säger managern.

Foto: Manchester Uniteds hemsida

Louis Van Gaal har haft en tuff start i Manchester United, men har varit tydlig med att det är ett långsiktigt projekt där den nya värvningen Angel Di Maria från Real Madrid kan komma att bli en viktig spelare.

- Jag är väldigt glad över att vi har en sådan klasspelare i vår trupp och det är viktigt att han är en lagspelare, det är vad jag gillar med Di Maria. Han kan göra vårt spel snabbare men han kan också spela till förmån för laget och det är därför vi har valt honom, säger van Gaal under spelarens presentation.

- Jag hoppas att han kan ge oss bra resultat men vi kan inte förvänta oss att han efter bara två träningar åstadkommer mirakel. Du måste jobba för ett mirakel och det vet han om.

ANNONS

Manchester United-tränaren uttryckte även att han har planer på att använda Di Maria på flera positioner.

- Han passar bra in i vår spelfilosofi, så jag kan ändra systemet för honom och det kanske jag kommer göra i framtiden. I Real Madrid spelade han inte bara som ytter utan även på mittfältet, vilket är ytterligare anledning till att vi är övertygade om att han kommer lyckas, säger Van Gaal under presentationen.

Publicerad 2014-08-29 kl 15:42

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto