Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

"Vill du väcka lejonet ska du attackera honom"

Zlatan Ibrahimovic har till slut bevisat sin storhet även i England. I en intervju med Viasat berättar han om hur kritiken stärker honom. -De som känner mig väl vet att det kickar igång Zlatan.

I höstas var kritiken mot Zlatan stark, målskyttet hade stannat av och Uniteds segrar uteblev. När 2016 är på väg att ta slut är tonen en annan. Zlatan har gjort elva mål på de senaste tio matcherna och kan mot Middlesbrough bli hela Europas främsta målskytt 2016. Till Viasat berättar han hur kritiken motiverat honom att bli ännu bättre.

- Det är något jag gått igenom hela min karriär, det är inget nytt för mig. De som känner mig väl vet att det kickar igång Zlatan. Det är det här jag går igång på. Vill du väcka lejonet ska du attackera honom, säger svensken och på frågan om United siktar mot titeln eller topp fyra är han lika tävlingsinriktad som alltid.

- Jag tror du måste ha fokusering på att vinna titeln och cuperna du är kvar i. Jag tror inte du kan fokusera bara på en, då slappnar du av för resten. Vi ska vinna. När har jag sagt att vi inte ska vinna? Varje gång jag har pratat har jag sagt att jag vill vinna, att jag är här för att vinna. Jag är inte här för att jaga nån, jag är här för att jaga titeln.

Halva säsongen återstår och Manchester United ligger på sjätte plats, 13 poäng efter ledande Chelsea, inför mötet mot Middlesbrough. 

Publicerad 2016-12-31 kl 13:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons