Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Villa-managern: “Vi vill nå Wembley”

Foto: AP

Tim Sherwood

Igår tog Aston Villa sin första Premier League-seger på tre månader.
Inför kvartsfinalen i FA-cupen är Tim Sherwood optimistisk.
- Vi vill komma till Wembley, säger managern enligt Sky Sports.

Efter Christian Bentekes straffmål på stopptid i derbyt mot West Bromwich, tog laget sin första seger på 13 matcher i Premier League. Lagen möts igen i helgens kvartsfinal i FA-cupen och Sherwood ser segern som en viktig moralhöjare.

- Nu är cupen viktigast i och med att den väntar härnäst och vi vill komma till Wembley. West Brom behöver förbättra sig om de ska stoppa oss. Jag är säker på de sakerna jag säger till killarna men inget slår en seger som befäster orden. Alla kan se att vi förbättras och resultatet är massivt för oss.

Segern mot West Bromwich var blott sjätte segern för Villa i ligan, men Sherwood menar att spelarna måste glömma det faktum att man är med i en nedflyttningsstrid.

- Om jag ska vara ärlig har vi har en grupp spelare som inte är lämpade för en nedflyttningsstrid. Vi måste ändra på det gammeldags sättet att spela och istället ha en mer rörlig och passningsinriktad fotboll, som vi också hade i första halvlek. Det krävs mod för att spela så, speciellt inför en publik som har förväntningar, säger Tim Sherwood enligt Sky Sports.

Publicerad 2015-03-04 kl 16:47
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons