Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Villa-tränaren lyrisk: "Traoré är helt oberäknelig"

La Segunda

Aston Villa värvar Adama Traoré och managern Tim Sherwood är lyrisk över den "snabbe, kraftfulle och dynamiske" yttern.
- Han ger inte försvararna ett ögonblicks lugn och ro, säger Sherwood.

Den Barcelonafostrade 19-åringen har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över fem säsonger, och i en intervju med Daily Mail säger manager Sherwood skämtsamt att han är lite av en blandning mellan Lionel Messi och Cristiano Ronaldo i sin spelstil. I nästa andetag lägger han, alltså Sherwood, dock till att det vore orättvist att göra en sådan jämförelse när det handlar om en ung kille, men att Traoré ändå besitter stora kvaliteter.

- Han är väldigt flärdfull, en spelare som alltid gör det oväntade. Med sin beslutsamhet och kraft är han farlig för alla motståndare i och med att bestämmer sig för sitt nästa drag så fort han fått bollen vid fötterna. Det gör honom oberäknelig och skiljer honom från de flesta i Premier League, säger Sherwood.

ANNONS

- Adama gillar att lura ute på kanten, ta emot bollen och utmana direkt i hög fart. Han ger inte motståndarna ett ögonblicks lugn och ro. 

Publicerad 2015-08-14 kl 18:19

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto