Volleykanon från Liverpool - vinner enkelt mot Wolves

Meireles drog till på volley - och frälste Liverpools fans.

Klubbens ordinarie lagkapten och mittfältsstrateg Steven Gerrard var avstängd och fick se den här matchen från läktaren. Danske Chrisitian Poulsen ersatte honom - och tackade för managerns förtroende genom att dra på sig ett gult kort redan efter fyra minuter.

Efter 20 minuter var Fernando Torres på väg att ge Liverpool ledningen på Molineux. Han fick en formidabel djupledspassning, slank förbi sin försvarare - och avslutade med en knorrad vänster. Men målvakten Hennessey klarade skottet galant.

Utdelningen kom dock en kvart senare. Samme Torres slog in 1-0. Ledning för Liverpool efter en skön passning från Raul Meireles.

Sedan small det igen. Ordentligt den här gången. Meireles utnyttjade ett volleyläge och sköt ett bågnande skott som dök ner precis under ribban. Ohyggligt vackert.

Fernando Torres avslutade med 3-0 efter 90 minuter.

Här är startelvorna:

Wolverhampton: Hennessey, Zubar, Stearman, Berra, Ward, Jarvis, Henry, Milijas, Hunt, Doyle, Fletcher.

Liverpool: Reina, Kelly, Skrtel, Agger, Johnson, Kuyt, Lucas, Poulsen, Meireles, Maxi, Torres.

Publicerad 2011-01-22 kl 15:50