Welbeck hjälte när Arsenal vann hemma mot Southampton

Arsenal såg ut att tappa poäng hemma mot bottenlaget Southampton.
Men då klev Danny Welbeck fram och satte matchavgörande 3-2 för Londonklubben hemma på Emirates.

Matchen började annars tungt för Arsenal när Shane Long gav Southampton ledningen, men laget reste sig. Efter att Pierre-Emerick Aubameyang kvitterat i den 29 minuten satte Danny Welbeck dit ledningsmålet tio minuter senare.

Men bortalaget kom tillbaka och efter 73 minuter in i andra halvlek kvitterade nyinbytte Charlie Austin. Southampton såg ut att ta få med sig en viktig poäng i bottenstriden men Danny Welbeck ville annat och satte avgörande 3-2 till hemmalaget med 10 minuter kvar att spela.

I veckan möter Arsenal CSKA Moskva i Europa League där laget har ett gynnsamt utgångsläge efter mötet hemma på Emirates. Då vann laget med 4-1.

Publicerad 2018-04-08 kl 17:17