Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Wenger slår tillbaka: "Allt var inte jämmer och elände"

Besvikelse – javisst. Men Arsenal vill inte dra förhastade slutsatser av förlusten mot Liverpool.
- Allt var inte jämmer och elände, säger Arsene Wenger.

Hemmapremiären mot Kenny Dalglish Liverpool slutade med förlust, 0-2, och snacket efteråt handlar mycket om lagkapten Cesc Fabregas enorma betydelse i ett för övrigt ungt och oprövat manskap. Kritikerna anser att Arsenal går en tung framtid till mötes om de inte lassar upp ett par tunga värvningar i sista stund före transferfönstrets stängning.

Men manager Wenger håller inte med. Enligt honom är det alldeles för tidigt att börja diskutera krislösningar och problem.

- Vi hade åtta spelare som lämnade återbud till matchen mot Liverpool. Ändå levererade vi en stabil prestation. Så allt är knappast jämmer och elände, säger han till Sportinglife.

Han pekar på att fans såväl som medier är alltför kortsiktiga i sina analyser.

- Vi får leva med att varje gång vi inte vinner betraktas det som en skandal eller ett jordskalv. Självklart är vi mycket besvikna, men det här är bara början på säsongen, säger Wenger.

Arsenal höll tätt på Emirates fram till dess att unge ghananen Emmanuel Frimpong visades ut med 20 minuter kvar. Då avgjordes matchen av i tur och ordning ett olyckligt självmål och ett 2-0-mål där Luis Suarez avslutade ett fint anfall bakom keepern Sczsezsny.

Publicerad 2011-08-21 kl 13:26
Annons
Annons
Annons