Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Wenger: "Tror inte att Henry vill återvända som spelare"

Foto: Reuters

Nästa

Avbryt
Försök igen

Thierry Henry meddelade igår att han inte kommer att fortsätta hos NY Red Bull nästa år. Det har öppnat upp spekulationerna för en återkomst till Arsenal, något som Wenger inte tror på.
– Jag tror inte Thierry Henry vill komma tillbaka som spelare, säger han

Frågan om Henrys framtid har de senaste veckorna blåsat upp, framförallt borta i USA. Tidigt meddelade den gamla Arsenal-ikonen att han funderar på om denna säsong, blir hans sista.

I lördags åkte han NY Redbull ut MLS-slutspelet, efter att den förre Hammarbyaren Charlie Davies sänkt New York-laget med två mål. Direkt på måndagen meddelade Henry att han inte kommer att spela något mer för Red Bull. Men vad han ska göra, eller om han ens ska spela fotboll i framtiden är ännu oklart. Detta har gjort att spekulationerna om en återkomst i Arsenal blommat upp. Något som förnekas av Arsene Wenger:

– Jag gjorde honom till en start man när han var 17 år i Monaco. Idag är han 37år och har tjugo år av professionell fotboll bakom sig. Jag tror inte att han vill komma tillbaka som spelare.

– Han är en Arsenal-man då han hade sin bästa tid i karriären här. Jag är säker att han kommer att komma tillbaka, men jag är inte säker på i vilken roll. Det är ett beslut han måste göra till sitt fortsatta liv.

Thierry Henry spelade 254 matcher för Arsenal och gjorde totalt 175 mål för klubben.

Publicerad 2014-12-02 kl 14:08
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons