Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Premier League-bevakningen presenteras av

West Ham har lagt bud på Thierry Henry

England

West Ham går ut offentligt med att man lagt ett bud på Thierry Henry.
– Jag har gett ett erbjudande som skulle göra honom till den bäst betalde spelaren i klubbens historia, säger West Hams ordförande till the Sun.

Henry ska lockas tillbaka till London – men inte till Arsenal. West Hams ordförnade David Sullivan säger att man vill ha Barcelonastjärnan till klubben.

– Vi försöker sätta ihop ett mer produktivt anfall här i West Ham och jag skulle älska att se Henry här.

Trots att klubben har det kämpigt med ekonomin menar ändå Sullivan att det är värt att lägga pengarna på Henry, och ska ha erbjudit honom £75 000 i veckan under två år.

– Vår klubb är skuldsatt men en anfallare av hans kvalitet och dignitet skulle göra det till en bra affär. Henry är fortfarande en av de bästa.

Henry har annars mest kopplats ihop med Hasse Backes New York Redbulls i MLS, men West Ham verkar synnerligen benägna att dra Henry tillbaka till London.

Annons

– Det är ett seriöst erbjudande därför att Henry skulle kunna gå in i vilket Premier League-lag som helst, säger Sullivan.

Publicerad 2010-05-22 kl 10:25

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto