Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

West Ham stämmer Sporting efter "parasit"-kommentar

Han kallades ”lögnare” och "parasit”.
Nu uppges West Ham stämma Sportings kommunikationschef.
Det skriver The Telegraph under måndagen.

Tidigare i höst var det känt att West Ham var intresserade av att signa William Carvalho från Sporting CP, som inte blev av. Nu stämmer West Ham kommunikationschefen, Nuno Saraiva, i Sporting. Saravia ska ha kallat David Sullivan, delägare i West Ham, för "lögnare" och "parasit" då han hade sagt att klubben lagt ett bud på William Carvalho, skriver The Telegraph.

Sullivan sa till West Ham's officiella hemsida under fredagen att Sporting kontaktat honom på Deadline Day, för att säga att de var villiga att acceptera erbjudandet på Carvalho.

Men enligt Sporting-direktören var detta inte helt korrekt: Carvalho var inte till försäljning.

Saravia svarade under lördagen att: "David Sullivan ljuger. Sporting Lisabon har inte accepterat ett erbjudande för William Carvalho".

I ett uttalande på hans Facebook-sida gjorde Saraiva också nedsättande anmärkningar om Sullivan.

"David Sullivan har plikt att bevisa vad han sa. Sporting utmanar honom att publicera de förslag som han sa att han gjorde, liksom beviset på att Sporting fick dem. Det devalverar spelare, det devalerar klubben och det skapar olyckliga situationer som den här, vilket har tvingat Sporting att vidta drastiska åtgärder för att försvara sig från karaktärer som parasiterar vissa spelares liv", skriver han på Facebook.

En stämning väntar nu, skriver Telegraph.

Publicerad 2017-09-04 kl 09:45
Annons
Annons
Annons