West Ham vann efter Spurs dubbla missar

Två stora missar från Tottenham gav West Ham segern med 2-0. Först ett självmål från Harry Kane och sen lät Adebayor och Paulinho Downings frispark smita mitt emellan de båda.

Adebayor och Paulinho tittar oförstående på varandra efter de släppt in 2-0.

Efter 25 minuter löpte sig Stewart Downing fri. Younes Kaboul hamnade på efterkälken och rev ner Downing precis utanför straffområdet. Domaren Phil Dowd tvekade en stund innan han visade Kaboul det röda kortet.

Bara en dryg minut senare nickade Andy Carroll in 1-0 till West Ham. Målet kom efter en hörna där Carrolls nick gick via 20-årige Harry Kanes huvud. Kane byttes ut direkt efter målet då Tim Sherwood ville täcka upp efter utvisningen på Kaboul. In kom istället Vlad Chiriches.

I den 44:e minuten fick West Ham en frispark en bit utanför straffområdet. Stewart Downing slog en ganska dålig frispark mot muren. Men Adebayor och Paulinho flyttade på sig och bollen gick emellan de båda. Till Hugo Lloris frustration kunde bollen smita in i det vänstra hörnet.

I den andra halvleken var West Ham närmare 3-0 än Tottenham var en kvittering men matchen slutade 2-0.

West Ham tar emot Tottenham hemma på Boleyn Ground. I bortalaget väljer Tim Sherwood att starta med Harry Kane för femte matchen i rad. Kane gjorde mål i tre raka matcher innan han gick mållös från planen senast mot Stoke. Bredvid Kane finns återigen Emmanuel Adebayor vilket innebär att Tottenhams stora värvning Roberto Soldado ännu en gång får sitta på bänken.

Så här startar båda lagen:

West Ham: Adrian, Reid, McCartney, Nolan, Tomkins, Carroll, Taylor, Noble, Demel, Diame, Downing.

Avbytare: Jarvis, Armero, Vaz Te, Collins, Jaaskelainen, C Cole, Nocerino.

Tottenham: Lloris; Naughton, Dawson, Kaboul, Rose; Lennon, Paulinho, Sigurdsson, Eriksen; Adebayor, Kane.

Avbytare: Friedel, Chiriches, Fryers, Bentaleb, Pritchard, Sandro, Soldado.

Publicerad 2014-05-03 kl 15:35