Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

West Ham vill ge stjärnan nytt kontrakt: "Vill göra honom glad"

West Ham vill förlänga och förbättra kontraktet med årets nyförvärv Dimitri Payet.
- Självklart vill jag göra honom lycklig, lång tid framöver i den här klubben, säger managern Slaven Bilic.

På presskonferensen inför kvällens FA-cupmöte mellan Liverpool och West Ham fick West Ham-managern Slaven Bilic frågor om stjärnan Dimitri Payet som inför den här säsongen värvades från Marseille. Payet har gjort stor succé och nu vill Bilic förlänga stjärnans kontrakt. 

- Vi rör på oss, klubben ska flytta till ny stadion där vi kommer att få nya intäkter och allt sådant. Vi måste röra på oss den största förändringen vore att behålla våra bästa spelare och lägga till nya spelare som behövs. Dimitri Payet är bäst i laget, jag ha inga som helst problem att säga det. Självklart vill jag göra honom lycklig, lång tid framöver i den här klubben, säger Bilic och fortsätter:

- Han skrev kontrat med oss för bara några månader sedan men han har haft ett enormt inflytande. Ett väldigt, väldigt, väldigt stort bidrag till klubben och så länge han har ett långt kontrakt, fem och ett halvt år, är han i en bra position.

Payet tjänar enligt Daily Mirror och the Sun i dag 65 000 pund i veckan (cirka 800 000 kronor) men kräver nu en nästan fördubblad lön till 125 000 pund i veckan (cirka 1 540 000 kronor).

Publicerad 2016-02-09 kl 08:04
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons