Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

White sågas: "Du är en skam"

Premier League

Ben White valde att nobba Englands samling. 
Nu sågas han av Jamie O'Hara.
- Du är en skam, säger den tidigare spelaren enligt goal.com. 

Foto: Bildbyrån.

Inför det pågående landslagsuppehållet valde Arsenal-backen Ben White att tacka nej till landslagsspel med England, något förbundskaptenen Gareth Southgate bekräftade.

- Det är synd. Han är en spelare som jag verkligen gillar. Jag pratade med honom efter Qatar, och det var uppenbart att han drog sig tillbaka. Jag vet inte varför. Men jag vill lämna dörren öppen eftersom att han är en bra spelare. Det är inga som helst problem mellan oss, sa förbundskaptenen under en presskonferens. 

Nu går förre Tottenham-spelaren Jamie O'Hara ut och sågar Whites beslut.

Väldigt få spelare får chansen att representera sitt landslag, och Ben White nobbar det för att han inte vill sitta på bänken eller inte tycker om fotboll. Jag är ledsen, men du är en skam - om jag ska vara ärlig, säger O'Hara enligt goal.com och fortsätter:

Annons

Vet du hur många som skulle ge sin högra arm bara för att sitta på bänken för England och få den möjligheten att representera sitt land?

White, som har gjort fyra A-landskamper, blev hemskickad från Englands samling under Qatar-VM 2022, och har sedan dess inte varit en del av landslaget. Efter nobben till den här samlingen uppgav The Athletic att det har skurit sig rejält mellan spelaren och assisterande förbundskaptenen Steve Holland. Enligt The Athletic är det förklaringen till att spelaren inte längre vill vara en del av "Three Lions". 

White har spelat i Arsenal sedan sommaren 2021, och är den här säsongen noterad för två mål och fyra assist på 39 framträdanden. 

Publicerad 2024-03-21 kl 21:06

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto