Willian tvåmålsskytt - men Chelsea föll mot West Ham efter sent avgörande

Willian slog till med två mål borta mot West Ham United.
Men det räckte inte.
West Ham vann och "The Blues" missade chansen att klättra i tabellen.

Chelsea är med i striden om de viktiga Champions League-platserna i England. I kväll reste man österut i London för att möta West Ham, ett lag som slåss för sin existens i Premier League.

West Ham tog ledningen i den första halvleken - trodde man. Men Tomas Souceks fullträff dömdes bort för offside.

Istället var det Chelsea som skulle ta ledningen i matchen i den 42:a minuten genom en straff som Willian säkert satte i mål.

Soucek skulle dock få sitt mål, då han på stopptid i den första halvleken kvitterade till 1-1.

I upptakten av den andra halvleken skulle West Ham också ta ledningen genom Michail Antonio, men Chelsea svarade i minut 72 genom en riktigt fin frispark av Willian till 2-2.

Matchen såg ut att gå mot oavgjort, men med bara minuter kvar klev Andrij Jarmolenko fram och sköt matchvinnande 3-2 för sitt West Ham, ett resultat som stod sig matchen ut.

Resultatet gjorde att Chelsea missade chansen att gå förbi Leicester City upp till tredje plats i tabellen då "The Foxes" förlorade tidigare i dag mot Everton. Chelsea ligger kvar på fjärde plats, med två poäng ner till femman Manchester United.

West Ham klättrar i och med poängen till 16:e plats i tabellen, men man har bara tre poäng ner till Aston Villa på nedflyttningsplats.