Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Wolves värvar Pedro Lima - vinner dragkampen mot Chelsea

Premier League

Wolverhampton besegrar Chelsea i dragkampen om Pedro Limas signatur.
Det rapporterar ytterbackens klubb, Sport Recife, som skriver att brasilianaren kommer skriver på ett femårskontrakt med "Wolves".

3:27
Nästa

Avbryt
Försök igen

Foto: Bildbyrån

Wolverhampton och Chelsea har båda visat sitt intresse för den brasilianske ytterbacken Pedro Lima. Nu står det klart att de förstnämnda vinner dragkampen om 17-åringen, vilket hans nuvarande klubb Sport Recife bekräftar.

"Formella villkor återstår med Wolves. Läkarundersökningen kommer att genomföras av den engelska klubben och måste godkännas innan allt är klart", skriver klubben och forstätter:

"President Yuri Romao kommer att bekräfta övergången när allt är färdigställt".

Enligt trovärdiga The Atheltic har Chelsea också varit ute efter Pedro Lima och haft kontakt med högerbackens representanter. 

Annons

De rapporterar vidare att övergången kommer att kosta Wolverhampton 12,7 miljoner pund, vilket motsvarar runt 170 miljoner svenska kronor. Lima kommer att skriva på ett femårskontrakt med option för ytterligare ett år.

Publicerad 2024-06-17 kl 17:49
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto