POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PREMIER LEAGUE
1v

Zaha: "Jag var tvungen att komma över att en flytt inte blev av"

Foto: Bildbyrån

I somras såg det ut som att Wilfried Zaha skulle lämna Crystal Palace.
Så blev det inte och nu vill ivorianen glömma och gå vidare.
- Jag tänker inte på något annat än att ta en dag i taget, säger han till BBC. 

Inför sommarens transferfönster hade Crystal Palace-spelaren Wilfried Zaha uttryckt att han gärna ville spela i en större klubb såsom Arsenal och Everton. Han lämnade in en skriftlig ansökan till Palace i juli där han bad om en övergång, skriver Sky Sports. 

Everton sägs ha lagt ett bud på ivorianen värt 80 miljoner pund, cirka 935 miljoner svenska kronor i somras men Palace gick inte med på det och på så vis föll affären, skrev The Sun.  

Sky Sports fick sedan en bekräftelse om att Zaha, som har kontrakt fram till sommaren 2023, inte skulle lämna Crystal Palace. Spelaren sas även vilja stämma sin agent för att det inte blev någon flytt till annan klubb.

Wilfried Zaha själv har nu erkänt att han var väldigt förvirrad under den tid det var aktuellt för en flytt.

- Jag har bevisat om igen att jag är en duktig spelare så jag var tvungen att komma över att en flytt inte blev av, säger han till BBC. 

Han fortsätter:

- Givetvis var jag tankspridd, men jag har stor respekt för min tränare, mina lagkamrater och supportrar och jag skulle aldrig behandla dem sämre på grund av att det inte blev någon flytt. Det var bara att tänka "okej, det blev inget, men jag måste fortsätta kämpa". Jag är en Crystal Palace-spelare och jag försöker bara fokusera nu på att göra mitt bästa. Jag tänker inte på något annat än att ta en dag i taget, säger han.

Publicerad 2019-10-09 kl 13:28
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå