Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Zlatan öppnar för United - trots kantig relation med Van Gaal

Foto: Scanpix

Zlatan i Manchester United. Det är något som kan bli verklighet i sommar trots svenskens knackiga relation med Louis Van Gaal.
- Många bråk hade uppstått, men det är något jag gillar, säger han i en intervju med Sports Illustrated.

I en tv-intervju med amerikanska ´ fick Zlatan Ibrahimovic frågor som sin relation med Manchester Uniteds tränare Louis Van Gaal. Tidigare har svensken kritiserat holländaren i sin självbiografi "Jag är Zlatan" där det bland annat står:

"Van Gaal var en dryg typ. Han ville vara diktator utan att ha minsta glimt i ögonen. Han var en av dem i klubben som snackade om killarna som nummer. Det var mycket femman går hit och sexan dit och jag var glad när jag slapp honom".

Trots den dåliga relationen så öppnar Zlatan Ibrahimovic nu för en flytt till Manchester United och menar att det inte skulle vara något problem.

- Han var direktör i Ajax och hans sätt att jobba är inte som mitt. När allt kommer omkring så är han professionell och jag är professionell. Vem jag än har jobbat med så har jag inte haft det problemet, för jag måste sköta mitt jobb och han måste sköta sitt. Och jag tror att många bråk hade uppstått, men det är något jag gillar, säger Zlatan till Sports Illustrated.

Under sommaren har Manchester United förlorat både Falcao och Robin Van Persie och söker anfallare. I veckan så avslöjade Van Gaal att man var på väg att göra en chockvärning på anfallsfronten som inte medierna skrivit om ännu. Nu är frågan om Uniteds anfallsbomb är Zlatan Ibrahimovic.

Publicerad 2015-07-24 kl 09:05
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons