Beltrán sköt Fiorentina till ECL-final

Europa Conference League

Fiorentina är klart för final i Conference League.
Lucas Beltrán blev hjälte sent mot Club Brügge.

Conference League-semifinalreturen mellan Club Brügge och Fiorentina blev en rysare efter att Maxim De Cuyper satt dit 1-0 (3-3 sammanlagt) tidigt i första halvlek.

Men det var italienarna som var starkast.

Fiorentina mäktade med 19 avslut i matchen, varv tre i målramen. Till slut kom utdelning när Lucas Beltrán gjorde 1-1 från straffpunkten i 85:e minuten.

Det blev slutresultatet.

Serie A-nian är därmed klart för final i Conference League. Man slog ut Club Brügge med sammanlagt 4-3 över två matcher.

Finalen spelas på OPAP Arena, Aten den 29 maj. Motståndare där blir antingen Aston Villa eller Olympiakos.

Club Brügge: Mignolet - Odoi, Mechele, Ordonez - Sabbe, Vetlesen, Vanaken, De Cuyper - Skoras, Thiago, Jutglá.

Fiorentina: Terracciano - Dodo, Milenkovic, Martinez Quarta, Biraghi - Beltrán, Arthur, Mandragora - González, Belotti, Kouamé.