Kalldusch för Tottenham - föll mot Mura i ECL

Tottenham hamnade i underläge tidigt.
Innan paus fortsatte mardrömmen med en utvisning på Ryan Sessegnon.
Trots en kvittering från Harry Kane blev det förlust mot NS Mura - efter avgörande på stopptid.

På hemmaplan besegrade Tottenham NS Mura, men när de gästade laget i Slovenien började det inte bra för engelsmännen. Efter bara elva minuter gav Tomi Horvat hemmalaget ledningen. På en kontring tog Horvat sig in i straffområdet med boll och fick till en drömträff som gav dem 1-0.

Det blev inte bättre för Tottenham när Ryan Sessegnon efter bara en halvtimme spelad fick syna sitt andra gula kort för kvällen, och blev utvisad. Dryga timmen återstod där Tottenham tvingas jaga poäng med tio man.

Det dröjde till 70:e minuten, men till slut kom kvitteringen. Efter sex mållösa matcher klev Harry Kane fram och chippade in bollen till 1-1.

Men i matchens absoluta slutskede, i 94:e minuten, en ny kalldusch för Tottenham. Amadej Marosa satte 2-1 på vad som blev matchens sista spark. Det innebär att Tottanhem ligger på tredje plats i ECL-gruppen och att de med nuvarande ställning inte får fortsätta Europa-resan efter gruppspelet.

Här är lagens startelvor:

NS Mura: Obradovic - Karnicik, Gornec, Karamarko - Kous, Lorbek, Kozar, Sturm - Horvat, Pucko - Mulahusejnovic

Tottenham: Gollini - Tanganga, rodon, Sanchez - Doherty, Ndombele, Skipp, Sessegnon - Gil, Alli - Kane