POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
EUROPA LEAGUE

Alm: "Elm är bra - men inte under press"

Foto: Stefan Jerrevång, Scanpix

AIK-tränaren Andreas Alm ser brister hos CSKA Moskvas svenska speluppläggare.

– Rasmus Elm är en mycket bra spelare, men han är som bäst när han inte spelar under press, säger Alm till sport-express.ru.

AIK ställs ikväll mot CSKA Moskva i kvalet till Europa League. Gnaget förlorade med 0-1 i den första matchen lagen emellan och behöver alltså vinna på bortaplan i Moskva.

I CSKA finns dessutom de svenska landslagsmännen Rasmus Elm och Pontus Wernbloom, men AIK-tränaren Andreas Alm tycker även att de har uppenbara svagheter.

– Rasmus Elm är en mycket bra spelare, men han är som bäst när han inte spelar under press. Vilket är någonting som kan tala för oss, säger Alm till sport-express.ru.

– Wernbloom har inte fått starta på den senaste tiden och jag tror inte att han gör det ikväll heller. CSKA har inte några spelare borta så det finns ingen anledning för dem att ändra i sin uppställning. Men han är duktig på att göra skitjobbet och är en ledare på planen. Båda är viktiga spelare för deras lag och jag önskar dem all lycka, fast inte i kvällens match, fortsätter Alm och skrattar.

Alm kommenterar också att han tror att svenskinvasionen av den ryska ligan (Elm, Wernbloom, Källström) beror på att ligan blivit mycket bättre och att det kommit in mer pengar i ligan. När han får frågan om han själv skulle kunna tänka sig att flytta till den ryska ligan svarar Alm diplomatiskt:

– Jag är mycket nöjd med allting i min klubb och är lycklig här. Jag är en ung tränare. I framtiden - vem vet, Ryssland är ett stort land...

Publicerad 2012-08-30 kl 14:56
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå