Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Elmander: "Kan vara min sista chans i Europa"

Sverige (herr) 2015-08-19 kl 08:25

Bröndbys kval till Europa League kan bli Johan Elmanders sista strid på den internationella arenan. Av förklarliga skäl vill han göra allt för att slå ut PAOK.
- Jag kanske inte får fler chanser, säger svensken.

På torsdagen tar sig Bröndby an den grekiska klubben och i potten ligger en plats i Europa Leagues gruppspel. Johan Elmander, 34, vet med sig att uppgiften är speciell. Inte bara på grund av dess sportsliga natur utan för att en förlust skulle kunna utgöra en milstolpe i hans egen karriär.

- Jag har faktiskt funderat på att det här kanske är min sista chans att gå till ett europeiskt gruppspel. För vissa andra i laget kan det också vara den enda chansen de får att skapa sig en sådan upplevelse. Därför är det viktigt att vi hittar den rätta anspänningsnivån. Det är en svår uppgift vi har framför oss, men jag bedömer chanserna som goda. Vi är väldigt nära att nå vårt mål, säger han till Ekstrabladet.

ANNONS

Enligt Elmander vore 1-1 ett passande resultat att få med sig från bortaplan till nästa veckas retur i Köpenhamn.

- Som fotbollsspelare vill du alltid tävla mot de bästa, där utmaningarna är som störst. Nu ska vi försöka ta vara på den här chansen.

Sponsrat innehåll

Streama alla matcher från LaLiga, Serie A och UEFA Champions League.

Och massor av annan fotboll, sport och underhållning. 299kr/mån. Ingen bindningstid.

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto