Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

EUROPA LEAGUE

Europa League tillbaka - City rivstartar i TV4 Sport

Nu är det dags för slutspel i Europa League. TV4 Sport och SUPERLIVE på fotbollskanalen.se ger er matcher, mål, snackisar och höjdpunkter.

Efter ett kortare uppehåll är Europa League tillbaka i TV4 Sport och på fotbollskanalen.se. Höstens gruppspel är avklarat och i veckan drar det spännande slutspelet igång med turneringens sextondelsfinaler. Redan på tisdagen tjuvstartar Manchester City i sin jakt på titeln när man reser till Grekland för bortamatchen mot Aris Thessaloniki som sänds i TV4 Sport 18.00.

Men det är på torsdagen som den verkligen festen börjar. Under nästan sex timmar får du allt levererat från slutspelsomgången både i TV4 Sport och på fotbollskanalen.se. Samtidigt som du ser Napoli-Villareal och Sevilla-Porto i din tv under kvällen kan du även hålla koll på höjdpunkterna från övriga matcher via succésatsningen SUPERLIVE direkt på webben. Där guidar programledaren Patrick Ekwall dig igenom alla händelser flankerad av experterna Olof Lundh, Jesper Hussfelt och Pontus Kåmark. Dessutom kan du även ställa frågor till panelen under direktsändningen via Facebook på fotbollskanalen.se.

SÄNDNINGSTIDER -

Tisdag 15/2
Aris-Manchester City 18.00, TV4 Sport

Torsdag 17/2
Europa League-studion 18.00, TV4 Sport
Napoli-Villareal 19.00, TV4 Sport
Sevilla-Porto 21.05, TV4 Sport
SUPERLIVE 18.00-23.35, fotbollskanalen.se,

Fotbollskanalen Europas Facebook-sida (http://go.tv4.se/go/e/unknown;siteId=198/http://www.facebook.com/fkeuropa)

Höjdpunkter, Hussfelts imitationer och allt annat från höstens sändningar (http://go.tv4.se/go/e/unknown;siteId=198/http://wwwb.tv4play.se/1.936603?aggId=1.940876&keyword=EUROPA+LEAGUE&label=EUROPA+LEAGUE)

Publicerad 2011-02-15 kl 15:13

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER