Everton-kaptenen i skandalscener - fullt slagsmål på planen

Mötet mellan Everton och Lyon urartade totalt 20 minuter in i andra halvlek.
Ashley Williams startade ett jättebråk slogs med knytnävarna - men klarade sig med ett gult kort.

Det var 20 minuter in i den andra halvleken mellan Everton och Lyon, vid ställningen 1-0 till gästerna, som mötet urartade helt. Hemmalagets lagkapten Ashley Williams tryckte till Lyon-målvakten Anthony Lopes med en armbåge i magen när denne plockade ner en hög boll. Fransmännen sprang irriterat fram till Williams, och full kalabalik utbröt.

Ett stort antal spelare från båda lagen var inblandade i tumultet, som urartade i ett regelrätt slagsmål. Bland annat använde Ashley Williams knytnävarna mot motståndarna. Även ett antal supportrar tog sig ner från läktarna och var involverade i bråket.

Trots att Williams var både orsak och i allra högsta grad inblandad i bråket så klarade sig backen otroligt nog med ett gult kort - vilket även Lyons Bertrand Traore fick.

Bara tre och en halv minut efter bråket kvitterade Williams för Everton med en stenhård nick.

En kvart från slutet avgjorde dock Bertrand Traore med en snygg klack. Ett tungt nederlag för Everton och Ronald Koeman som sedan tidigare är hårt ansatt.