Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EUROPA LEAGUE
46v

Ghoddos: "Om vi går vidare är jag jättesugen på att stanna"

Foto: Bildbyrån

Saman Ghoddos har omgärdats av rykten.
Nu öppnar anfallaren för att stanna i Östersund - om laget går till Europa League-slutspel.
- Går vi vidare är jag jättesugen på att stanna. Jag är väldigt nöjd med livet här, säger Ghoddos till Sportbladet.

Under torsdagskvällen kan Östersund ta nästa steg på sin otroliga Europa League-resa genom att säkra slutspel i turneringen. Seger mot ukrainska Zorja Luhansk hemma på Jämtkraft Arena och saken är klar. Lite av en ödesmatch för ÖFK.

Det är det absolut, lite press har vi på oss. Men vi måste försöka hantera det, det är sånt här man måste älska att hantera. Det är två fantastiska matcher kvar nu som vi ska försöka vinna. Det är helt sjukt att leda gruppen, det är fantastiskt. Ibland måste man stanna upp och njuta av allting men den tiden finns inte riktigt, säger anfallsstjärnan Saman Ghoddos till Sportbladet.

Ghoddos har haft en strålande säsong. 24-åringen utsågs till Årets anfallare i allsvenskan på galan Allsvenskans Stora Pris och har glänst i Europa League. Succén har inte gått obemärkt förbi och Ghoddos har varit omgärdad av flyttrykten.

Men om Östersund går vidare till slutspel i Europa League så vill Ghoddos vara med på den fortsatta resan.

Vi har ett fantastiskt projekt på gång, går vi vidare är jag jättesugen på att stanna. Jag är väldigt nöjd med livet här, säger anfallaren.

- Det är det som är det sköna. Jag trivs i staden, i klubben och med allt runtomkring. Det är bara kylan som är problemet, även om jag har vant mig.

Publicerad 2017-11-23 kl 14:07
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons