Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EUROPA LEAGUE

Hamad: "Alla stod upp och applåderade"

Foto: Scanpix

Jiloan Hamad och Malmö FF fick stående ovationer efter 7-0-segern.

Malmö FF stod för en ordenlig överkörning i Europa League. 7-0 mot Hibernian – då reste sig hemmafansen upp och applåderade.

- Det var ett minne för livet, säger Jiloan Hamad till fotbollskanalen.se.

Malmö FF hade ett bra utgångsläge efter det första mötet med skotska Hibernian. 2-0 slutade matchen i Malmö vilket gjorde att skåningarna kunde ligga lågt med laget och satsa på kontringar. Det var en taktik som onekligen gick hem.

- Vi var så jävla effektiva idag. I allsvenskan för vi ofta spelet. Nu behövde de jaga och vi kunde visa att vi är otroligt effektiva i vårt kontringsspel, säger Jiloan Hamad, som själv stod för ett mål, till fotbollskanalen.se.

Hibernian, som är ett av de större lagen i Skottland, har en stor skara trogna fans och runt 15 000 såg matchen på Easter Road ikväll. De fick se ett hemmalag som blev totalt utspelade och som tillslut förlorade med otroliga 7-0.

Men istället för att resa sig upp och gå hem när spelet totalt låste sig, så reste man sig upp och applåderade bortalaget under slutskedet av matchen.

- Alla stod upp och applåderade, de har fantastiska fans och de visade verkligen upp riktig sportsmanship. Vi har också otroliga supportrar som tagit sig hela vägen ner hit. Jag hoppas att de festar ordentligt ikväll.

- Det var ett minne för livet.

I nästa runda väntar ett på förhand väldigt tufft motstånd. Brittiska Swansea står för motståndet.

- Vi kommer att vara underdogs, de ska vara mycket bättre än oss. Men det passar oss bra, vi gillar att vara det.

Publicerad 2013-07-25 kl 23:37
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons