Henrik Larsson knäskadad

Europa League

En knäskadad Henrik Larsson tvingades kasta in handduken redan i inledningen av kvällens kvalmatch till Europa League mot FK Sarajevo.

Helsingborg inledde bra på hemmaplan och Christoffer Andersson kunde skjuta in 1-0 på straff redan efter några minuters spel.
Men när Henrik Larsson fick en tredje smäll och låg utanför planen för omplåstring kunde gästerna kvittera till 1-1.
Dessförinnan hade landslagskaptenen mer eller mindre blivit överkörd av målvakten och sedan fått en rejäl tryckare och tvingades halta ut.

Matchen slutade ändå med Helsingborgsseger sedan Ólafur Ingi Skúlason gjort 2-1 i den 58:e matchminuten. Åtta minuter tidigare hade gästernas Emir Janoš lämnat planen efter sitt andra guld kort.
Det är ännu oklart hur allvarligt skadad Henrik Larsson är, men de första rapporterna tyder på att det inte är något allvarligt.

Publicerad 2009-07-31 kl 01:11