"Illusion om att vinna Europa League"

Europa League

BARCELONA. Trots en tidig utvisning kunde Valencia besegra Ludogorets och nu siktar man in sig på titeln.
- Vår illusion är att vinna Europa League, säger Juan Antonio Pizzi enligt AS.

Redan efter fem spelade minuter kunde Valencia ta ledningen i Bulgarien mot Ludogorets genom Antonio Barragán.

Men i den 24 minuten blev Seydou Keita utvisad och hemmalaget fick straff. Något som kunde blivit högst avgörande enligt Valencia tränaren Juan Antonio Pizzi.

- Jag kan inte se att det är straff, domaren säger till mig att det var den sista försvararen. Men jag håller inte med om det. Om inte Diego hade räddat kunde det blivit avgörande.

Trots en spelare mindre kunde Valencia utöka sin ledning två gånger om och spanjorerna vann mötet med 0-3, vilket ger dem en utmärkt position inför det andra mötet på hemmaplan.

- Vi är väldigt nöjda. Att vinna i en internationell turnering med en spelare mindre. Men vi måste hålla fötterna på marken.

Valencias målsättningar i turneringen är tydliga, man ska vinna den.

-  Alla matcher är svåra. Varje motståndare har sina svårigheter. Men ingen kommer beröva oss illusionen att gå vidare i turneringen och varför inte, vinna den här titeln. Vi vill vinna den här turneringen. Men låt oss först försöka prestera så här i varje match, säger Pizzi.

Publicerad 2014-03-14 kl 13:07