Europa League
Milan var i brygga mot Olympiakos.
Då bytte Gennaro Gattuso in Patrick Cutrone - och det gav effekt.
- Jag är alltid hungrig på mål, säger Cutrone enligt Football-Italia.

Milan vann med första möte i Europa League med Dudelange med minsta möjliga marginal (1-0). Efter det fortsatte det rödsvarta laget från Milano ha det tufft genom att kryssa mot Atalanta och Empoli i ligan. Men i helgen kom så en efterlängtad 4-1-seger mot Sassuolo och nu verkar klubben vara på vinnarspåren.

När Olympiakos stod för motståndet tryckte Milan inledningsvis på och hade ett par möjligheter till att ta ledningen. Men italienarna fick inte utdelning, och i stället var det Olympiakos som gjorde matchens första mål då anfallaren Guerrero knoppat in ett inlägg.

Milan hade sedan svårt att skapa de där riktigt heta chanserna – då valde Gennaro Gattuso att byta in Patrick Cutrone. Det skulle visa sig vara ett smart beslut.

Efter att han varit på planen i en kvart nickade han in 1-1 på ett inlägg från Ricardo Rodriguez. Då fick Milan blodad tand och bara någon minut senare gjorde Gonzalo Hiuain 2-1.

Men det var inte slut där. Hakan Calhanoglu spelade in bollen till Patrick Cutrone i den 79:e minuten. Talangen höll sig kylig och satte dit sitt andra mål för dagen. Cutrones två fullträffar och Higuains mål gjordes inom loppet av tio minuter.

- Jag är alltid hungrig på mål. Vi var hemma, vi var i underläge, vi behövde tre poäng och jag tycker att vi förtjänade dem, säger Cutrone till Football-Italia.

Cutrones 3-1-mål blev matchens sista och slutresultatet blev 3-1. I och med segern har nu Milan tagit sex poäng på två matcher i Europa League.

Milan: Reina - Calabria, Zapata, Romagnoli, Rodriguez - Bakayoko, Biglia, Bonaventura - Suso, Higuain, Castillejo

Olympiakos: Jose Sa - Torosidis, Roderick, Cisse, Koutris - Natcho, Guilherme - Fetfatzidis, Toure, Leiva - Guerrero