Inters reserver tog komfortabel seger

Europa League

Inter passade på att lufta reserverna mot azerbadjanska Neftchi Baku. Dessa lyckades också fixa en komfortabel 3-1 seger efter tre mål i den första halvleken.

Det italienska topplaget Inter spelade bortamatch i Azerbadjan mot Neftchi Baku. Inter tog också ledningen redan efter tio minuter genom Philippe Coutinho. Trots att Inter ställde upp med en reservbetonad startelva.

Tjugo minuter senare utökade även Inter sin ledning, då Joel Obi tryckte dit 2-0.

Inters tredje mål för dagen kom med tre minuter kvar till halvtidsvilan. Den här gången var det den unge anfallaren Marko Livaja som stod för målet. Livaja utnyttjade ett missförstånd mellan försvaret och målvakten. Anfallaren kastade sig fram och nickade in 3-0.

I den andra halvleken spräckte Neftchi sin nolla i målprotokollet genom Nicolas Canales, men närmare än så kom inte Neftchi och matchen slutade 1-3.

Laguppställningar:

Neftchi Baku: Stamenkovic - Shukurov, Yunuszade, Mitreski, Bertucci - Ramos, Sadygov - Wobay, Flavinho - Nurahmadov, Canales

Inter: Handanovic - Silvestre, Cambiasso, Juan - Jonathan, Guarin, Mudingayi, Obi, Pereira - Coutinho, Livaja

Publicerad 2012-10-04 kl 19:54