Isak missade dubbla jättelägen när Dortmund åkte ur Europa League

Bundesliga

Alexander Isak hoppade in i paus när Dortmund jagade mål mot Salzburg.
Svensken fick två kanonlägen i andra halvlek men det blev inga mål och BVB är utslaget.

Salzburg vann det första mötet med Dortmund med 2-1 på bortaplan. Tyskarna, som behövde minst två mål för att inte åka ut, mäktade inte med ett enda skott i första halvlek.

Till den andra halvan  gjorde Dortmund ett dubbelbyte och den unga duon Maximilian Philipp och Alexander Isak kom in på planen.

Svensken skulle också vara inblandad i några heta chanser. Först i den 70:e minuten när Michy Batshuayi hittade igenom med en fin boll och friställde Isak, men 18-åringen var i obalans och fick se avslutet räddas av målvakten Alexander Walke.

Sedan i den 73:e minuten när svensken tog ner bollen på bröstet och på volley avlossade ett skott, som täcktes framför mål.

Det blev dock inga mål i matchen. Dortmund, än av favoriterna i turneringen, är därmed utslaget.