Deportivo Alavés - Real Sociedad
Deportivo Alavés
Real Sociedad
STREAMA PÅ SÖNDAG

Alexander Isak, 21, hoppade i helgen in mot Huesca i La Liga och gjorde sitt första mål på åtta matcher den här säsongen. Därmed fick han, för andra matchen i följd, chansen från start mot Napoli under torsdagskvällen i Europa League-gruppspelet.

Den här kvällen hade svensken dock inte samma lycka. Isak var inte inblandad i särskilt många situationer i första halvan av matchen och blev därmed utbytt efter 68 minuters spel. Då låg även Real Sociedad under med 1-0 efter mål av Matteo Politano i den 55:e minuten.

Real Sociedad jagade i slutet av matchen ett kvitteringsmål, men utan resultat. Därmed blev det i slutändan förlust för det spanska laget, som har tre poäng i gruppspelet efter seger mot Rijeka i första gruppspelsmatchen. Napoli har också tre poäng, medan Jesper Karlssons AZ toppar gruppen efter två raka segrar i turneringen.

Real Sociedad: Remiro - Gorosabel, Elustondo, Le Normand, Monreal - Merino, Guevara, Silva - Portu, Isak, Oyarzabal.

Napoli: Ospina - Hysaj, Maksimovic, Koulibaly, Mario Rui - Bakayoko, Demme, Lobotka - Politano, Petagna, Insigne.