Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Knutsens Arsenal-chock: "Vad i helsike är det de gör?"

Eliteserien

Bodø/Glimt-tränaren Kjetil Knutsen satte sig för att scouta Zürich.
Då fick han en chock av Arsenal.
"Vad i helsike är det de gör?", var tränarens reaktion.

Foto: Bildbyrån/TT.

Bodø/Glimt slog Zürich med 2-1 i den förra Europa League-omgången, trots att scoutingen inte var lika omfattade som den brukar vara.

Tränaren Kjetil Knutsen försökte nämligen se det schweiziska lagets möte med Arsenal i premiären, som Londonlaget vann med 2-1, men han kunde inte riktigt hålla fokus.

- Jag började att se Arsenal mot Zürich för att se Zürich, men koncentrationen och blicken vändes mot Arsenal. För vad i helsike är det de gör? säger Knutsen enligt Nettavisen.

Han fortsätter:

- Det är mycket reaktionen, så du måste plocka bort dem från varandra och se var spelarna som är ganska stabila i sina roller och vilka som roterar mycket. De är på en extremt hög nivå, extremt hög intensitet och extremt hög individuell kvalitet.

ANNONS

Det norska succélaget ställs mot Arsenal på torsdag. Inför mötet såg Knutsen helgens Londonderby.

- Jag ser ett offensivt Arsenal som är helt överjordiskt. I helgen mötte de Arsenal som låg väldigt lågt och satsade på kontringar. Då kommer de med så mycket folk att då tror jag att du blir stillastående.

Publicerad 2022-10-05 kl 15:25

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto