Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Konkreta bud på Amartey - kan ge guldregn till Djurgården

Europa League

Daniel Amartey gör succé i FC Köpenhamn och jagas av större klubbar.  Enligt Ekstra Bladet finns konkreta bud på runt 60 miljoner kronor - något som skulle ge Djurgården klirr i kassan.

Foto: Scanpix

Fotbollskanalen har tidigare kunnat rapportera om ett stort intresse kring Djurgårdens förre mittback Daniel Amartey. Enligt spelarens egna agent så finns det intresse från Serie A och Bundesliga. Nu skriver den danska tidningen Ekstra Bladet att det finns konkreta bud på runt 60-70 miljoner för mittfältaren där det kan bli aktuellt med en flytt redan i sommar.

- Jag vill självklart inte kommentera några klubbnamn, men jag kan säga att det finns konkreta bud och stort intresse för Daniel. Det handlar om ett stort bud, som är i en storlek som är väldigt ovanligt för en spelare i Skandinavien, säger agenten Hasan Cetinkaya till den danska tidningen.

ANNONS

Enligt uppgifter till Fotbollskanalen så skulle en försäljning av Daniel Amartey betyda klirr i kassan för hans förra klubb Djurgården. Stockholmsklubben har en klausul som ger dem tio procent av försäljningssumman.

- Hamnar han i en storklubb i Europa så är det självklart till bra gagn för Djurgården. Ja, det är en bra affär men jag kommenterar inga siffror, har Djurgårdens sportchef Bosse Andersson tidigare sagt till Fotbolldirekt.

Publicerad 2015-08-04 kl 08:15

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto