Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EUROPA LEAGUE

Läkarens graviditet sätter stopp för Jönsson

Foto: TT Nyhetsbyrån

När Elfsborg spelar returmötet mot Inter Baku i Azerbajdzjan på torsdag saknas två viktiga kuggar.

- Vi vill inte chansa, säger lagläkaren Matilda Lundblad enligt GT. 

Elfsborg föll i hemmamötet med Inter Baku från Azerbadzjan med 0-1 och är på torsdag på plats i Baku för att vända på steken och ta sig vidare till nästa omgång. Men laget tvingas klara sig utan både Jon Jönsson och förstamålvakten Kevin Stuhr Ellegaard.

Jönsson missader matchen mot IFK Norrköping och kommer inte heller att finnas med mot Baku - anledningen är att Elfsborgs gravida läkare Matilda Lundblad inte reser med till Baku på grund av sin gravididet och därmed inte kan ge Jönsson den spryta han behöver för att kunna spela helt obehindrat. 

– Han har så pass ont att han behöver lokalbedövning. Vi vill inte chansa. Det vore dumt om han fick en spruta som inte fungerar. Det kan bli fel om en ny läkare kommer in och ger honom en spruta. Den kan hamna i fel område, säger Lundblad till GT. 

Ellegaard skadade armen mot Norrköping och magnetkameran visade inte på någon muskelskada. Trots det så väntas Abbas Hassan vakta målet på torsdag. 

- Han har ingen muskelskada. Känner han sig bra på matchdagen kan han köra på, men det troliga är att det blir Abbas Hassan som står och att Kevin är avbytare, säger Lundblad. 

Publicerad 2014-07-22 kl 08:03
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons