Lindgren fick 90 minuter när Ajax föll mot Villa

Europa League

90 minuter men inga poäng, så kan Rasmus Lindgren summera resan till Birmingham för mötet med Aston Villa i Uefacupens grupp F.

Ajax gästade Villa Park för möte med Aston Villa och Rasmus Lindgren spelade från start, samtidigt som Kennedy Bakircioglu i vanlig ordning var utanför truppen.

Men det var hemmalaget som öppnade bäst. 1-0 kom redan efter åtta minuter när Martin Laursen nickade in en hörna, slagen av Ashley Young.

Kvitteringen var ganska lik Laursens mål. Nu var det dock Urby Emanuelson som slog hörnan och Thomas Vermaelen som satte dit pannan.

Men det blev ingen poäng för gästerna. Precis innan halvtidsvilan tog Villa åter ledningen när Gareth Barry klev fram, återigen framspelad av Ahsley Young, och satte matchens sista mål.

Publicerad 2008-10-23 kl 23:16