Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Malmö FF stoppar den öppna biljettförsäljningen - vill garantera trygghet och publikstöd

Europa League

Malmö FF kommer inte ha öppen biljettförsäljning till Europa League-matchen mot Union Berlin.
"Har upptäckt att bortasupportrar genom otillbörligt bruk av vår biljettleverantör kommit åt biljetter till hemmasektioner", skriver klubben.

Foto: Bildbyrån

På fredagen gick Malmö FF ut och meddelade att man inte kommer ha någon öppen biljettförsäljning till Europa League-matchen mot Union Berlin. Endast årskortsinnehavare, medlemmar och tidigare biljettköpare kommer kunna köpa biljetter.

Gästernas supportrar har hänvisats till en särskild sektion – som är slutsåld.

Vidare skriver klubben på sin hemsida att Union Berlin-supportrar trots allt har fått tag på biljetter till fel sektioner. Men de kommer inte fungera i entrén. Dessutom kommer man hålla ett extra öga vid insläppet.

"Vi nekar inträde till hemmasektionerna till alla som genom till exempel halsdukar, flaggor och kläder kan identifieras som bortasupportrar".

ANNONS

Malmö FF har fattat beslutet dels för att garantera trygghet på arenan, dels för publikstödet. Man vill inte ha gästernas supportrar bland MFF:s hemmapublik.

Matchen går av stapeln 6 oktober.

Publicerad 2022-09-30 kl 13:25

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto