Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EUROPA LEAGUE
16v

MFF hoppas på spel för Dahlin och Bengtsson mot Besiktas: ”Förhoppningsfulla”

Foto: Bildbyrån

MALMÖ. Malmö FF saknade sex spelare mot Gif Sundsvall i går, men mot Besiktas återvänder Oscar Lewicki efter avstängning och både Rasmus Bengtsson och Johan Dahlin testas i morgon.
- Det var mer från vår sida att det var bättre att få bort symptomen helt, säger fysioterapeuten Jesper Robertsson om Dahlins vilande.  

I gårdagens match mot Gif Sundsvall saknades flera spelare för Malmö FF. Oscar Lewicki var avstängd, och Johan Dahlin, Carlos Strandberg, Guillermo Molins, Rasmus Bengtsson, och Fredrik Andersson saknades med skador, sjukdomar, och rehab.

På torsdag är det match mot Besiktas i Europa League, och både Dahlin och Bengtsson kan vara tillbaka. Dahlin fick en smäll på käken mot Kalmar FF, hade inga symptom på hjärnskakning, men fick efter ett tag åter lite ont i käken och lite huvudvärk. Han vilade i går och i dag, men går in i träning i morgon. 

- Vi har gjort tester om det skulle vara hjärnskakning och det är det inte. Det var mer från vår sida att det var bättre att få bort symptomen helt, säger fysioterapeuten Jesper Robertsson. 

Bengtsson stegrar från dag till dag och hade några tuffare moment inne i gymmet i dag, efter att ha fått muskelspasm i baksida lår mot IFK Norrköping. 

- Nu har vi haft målet med Besiktas och det är fortfarande aktuellt, så vi kommer också göra test på honom i morgon och det blir sluttestet, för han har inte fått några ”setbacks”. Vi är förhoppningsfulla. 

När det kommer till Carlos Strandberg så tar det fortfarande ett litet tag till, även om det ser bra ut. 

- Det går väldigt bra framåt hela tiden. Han är helt symptoms- och besvärsfri så nu handlar det om att stegra honom, men som jag har varit tydlig med innan. Med tanke på historiken, att det är vänster baksida där han hade en muskelbristning i oktober förra året och en känning tidigare i våras, och nu en bristning till, så är vi väldigt noggranna att det ska vara riktigt bra innan vi släpper ut honom igen.

Publicerad 2018-10-01 kl 14:32
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons