Santin fixade storskräll mot Valencia

Europa League

FC Köpenhamn spelade borta mot Valencia i Uefa-cupen. När startelvan presenterades kryllade det av Sverigebekanta i FCK. Almeida och Santin startade på topp, Hutchinson på mittfältet och Wendt och Antonsson i backlinjen.

FCK stod emot väl och hade ett par fina chanser i första halvlek. Santin visade flera gånger att han håller hög klass men i den 66 minuten tog Valencia ledningen. Det var den gamla skyttekungen Fernando Morientes som höll sig framme och satte 1-0 till hemmalaget.

Men i den 85 minuten var det dags för Cesar Santin att presentera sig i de stora sammanhangen. Ett långt inkast skarvades vidare av Antonsson och omarkerad kunde Santin stöta in kvitteringen. Resultatet stod sig och skrällen var ett faktum.

Publicerad 2008-11-06 kl 23:43