Santin målade när FCK föll

Europa League

Det forna storlaget St Etienne gästade Parken i Köpenhamn i Uefacupens grupp G. I hemmalaget spelade bland annat svenske Oscar Wendt från start. Även ex-allsvenskarna Atiba Huchinson och Cesar Santin fanns med från start.

Men det var St Etienne som tog ledningen redan i den andra minuten, målet gjordes av Bafetimbi Gomis. Och 35 minuter senare utökade Loic Perrin till 2-0.

Cesar Santin fick chansen att reducera från straffpunkten i den 59:e minuten eftersom ordinarie straffskytten Morten Nordstrand, som tidigare i matchen sumpat en straff, var utbytt. Cesar Santin gjorde inte samma misstag utan satte 1-2. Nordstrand byttes för övrigt mot förre Öisaren Ailton.

Men sex minuter efter reduceringen slog gästerna till igen. Nu genom Dimitri Payet som fastställde slutresultatet till 3-1

Publicerad 2008-10-23 kl 22:48