Sevilla körde över Porto - vidare till semifinal

Europa League

Sevilla låg under med 1-0 inför returmötet på hemmaplan. Väl där gjorde man processen kort med Porto och vann med klara 4-1 efter 3-0 i halvtid.

I den 5:e minuten fick Sevilla en straff. Carlos Bacca blev tacklad i straffområdet och stod först upp, sedan gick han ned och domaren pekade på straffpunkten. Ivan Rakitic var säker och satte 1-0.

I den 26:e minuten utökade Víctor Vitolo till 2-0 när han kyligt rullade in bollen fri med målvakten Fabiano.

Carlos Bacca gjorde sedan 3-0 till Sevilla bara tre minuter senare. Hans skott styrdes in via försvarare.

I den 54:e minuten drog Sevillas Coke på sig sitt andra gula kort och fick lämna planen. Med tio man på planen utökade Gameiro till 4-0 i den 79:e minuten.

Quaresma tröstmålade för Porto med ett riktigt superskott i slutminuterna men Sevilla vann matchen med 4-1 och är vidare efter 4-2 totalt.

Publicerad 2014-04-10 kl 21:28