Spurs missade seger i Grekland

Europa League

Spurs tappade en 1-0 ledning på bortaplan mot Panathinaikos.

Tottenham tog ledningen i lagets svåra bortamatch mot Panathinaikos. Det var mittbacken Michael Dawson som nickade in ledningsmålet i den 35:e minuten.

Panathinaikos kom dock tillbaka och lyckades kvittera med tretton minuter kvar av matchen. Det var grekernas anfallare, Toche, som höll sig framme och petade in 1-1 via stolpen.

Laguppställningar:

Panathinaikos: Karnezis - Seitaridis, Triantafyllopoulos, Pinto, Vyntra - Christodoulopoulos, Zeca, Vitolo, Marinos, Owusu-Abeyie - Toche

Tottenham: Lloris - Walker, Dawson, Caulker, Vertonghen - Huddlestone, Dembele - Lennon, Dempsey, Bale - Defoe

Publicerad 2012-10-04 kl 20:40