Starfelt och Celtic förlorade i galna målfesten

Europa League

Svenske Carl Starfelt och hans backkollegor i Celtic hade en tung kväll, trots positiv inledning, när laget förlorade premiären i Europa League med 4-3 mot spanska Real Betis.

Det skulle bli en riktigt svängig match, där till slut xx drog det längsta strået.

Celtic tog ledningen efter knappt 15 minuter spelat när Albian Ajeti stångade in 1-0 till skottarna. En kvart senare gjorde Josip Juranovic 2-0 på straff efter att målskytten Ajeti blev nerdragen.

2-0 i ledning och övertygande spel. Det såg ut som att det skulle bli en bekväm bortaseger för Celtic. Men icke.

Bara fem minuter efter straffen reducerade Juan Miranda för Betis, och två minuter senare kvitterade Juanmi, efter VAR-granskning och 2-2 i halvtid.

I andra halvlek visade Betis inga tecken på att sakta ner tempot, och tio minuter in i andra halvlek hade Juanmi och Borja Iglesias gett laget ledningen med 4-2.

Celtics Tony Ralston gav slutskedet av matchen lite nerv, men Betis lyckades hålla undan och vinna med 4-3. Tung kväll för svenske Starfelt och hans Celtic som släppte in hela fyra mål.