Svenskarnas EL-match avbruten - efter brand på arenan

Europa League

AZ låg under med 0-1 mot Atromitos.
Då avbröts matchen efter att det börjat brinna på läktaren.

Alkmaar, med Mattias Johansson och Viktor Elm, vann den första matchen med 3-1. I torsdagens retur i Holland fick hemmalagets Markus Henriksen rött kort efter bara två minuter. Det grekiska laget pressade och i den 53:e minuten kom utdelningen när Papadopoulos gjorde 1-0.

Men närmare än så kom inte bortalaget. Fyra minuter efter ledningsmålet började det brinna på läktaren. Branden förstörde belysningen och matchen avbröts med 31 minuter kvar att spela. Då stod det alltså 3-2 till AZ sammanlagt.

Enligt holländsk media kommer matchen att fortsätta i morgon klockan 11:00 utan publik. Då börjar man från den 59:e minuten och Atromitos leder med 1-0.

Publicerad 2013-08-29 kl 20:50